Με έτος ίδρυσης το 1982, η airvacon, ασχολείται αποκλειστικά με τον τομέα του κλιματισμού. Δημιούργησε παράδοση με την υπευθυνότητα και την συνέπεια, ενώ απέκτησε πολύτιμη εμπειρία και τεχνογνωσία για τις απαιτήσεις του σήμερα, προσφέροντας έτσι ολοκληρωμένες λύσεις σε  επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχεία, και οικίες.

Η airvacon σταθερά αναπτυσσόμενη μέχρι σήμερα, παρέχει εμπορική υποστήριξη και τεχνική κάλυψη με αξιοπιστία, και με συνέπεια στα χρονοδιαγράμματα.

Παρακολουθώντας στενά την τεχνολογική εξέλιξη στα συστήματα του κλιματισμού η εταιρεία μας ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του κάθε έργου ξεχωριστά.

Η μελέτη χώρων, η πώληση και η εγκατάσταση ημικεντρικών μονάδων, και συστημάτων τύπου MULTI,  και VRV  αλλά και η  συντήρηση  τους, προσφέρουν στον πελάτη μας ένα ολοκληρωμένο πακέτο παροχής υπηρεσιών στον τομέα του κλιματισμού.

Με όραμα για το μέλλον και ευαισθησία για τις κλιματικές αλλαγές και συνθήκες, η airvacon τηρεί πιστά τις προδιαγραφές των κατασκευαστών και φιλοδοξεί να γίνει ο νέος δικός σας στενός συνεργάτης.