ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟΥ  –  ΝΟΣΟΣ ΛΕΓΕΩΝΑΡΙΩΝ

 

Η συντήρηση του κλιματιστικού γίνεται από εξειδικευμένους τεχνικούς της εταιρίας μας, με σκοπό την ομαλή λειτουργία του κλιματιστικού, σε συνδυασμό με την μέγιστη δυνατή απόδοσή του σε ψύξη και θέρμανση αλλά και την καθαρότητα του αέρα.

Το ειδικό χημικό υγρό με το οποίο ψεκάζεται η εσωτερική μονάδα εμποδίζει την συγκέντρωση βακτηριδίων, μικροοργανισμών και αλλεργιογόνων παραγόντων, τα οποία είναι βλαβερά για την υγεία σας, όπως και την ανάπτυξη των μικροβίων, περιλαμβανομένου του σταφυλόκοκκου, της τυφοειδούς σαλμονέλας, της νόσου της λεγεώνας, ενώ απολυμαίνει από τον ιό της γρίπης Α2 ( ή γρίπη του Χονγκ Κόνγκ ) και από τον ιό του απλού έρπητα.

 

Το  αποτέλεσμα είναι ένα ιδανικό υγιεινό περιβάλλον, απαλλαγμένο από δυσάρεστες βαριές μυρωδιές, επικίνδυνους ιούς, εξοικονόμηση στην κατανάλωση ρεύματος, αλλά και μείωση των πιθανοτήτων βλαβών του κλιματιστικού σας.

 

Επίσης, βασικό πλεονέκτημα κατά την συντήρηση του κλιματιστικού είναι η απομάκρυνση της μούχλας που εγκαθίσταται στο αποχετευτικό σύστημα της μονάδας, και είναι υπεύθυνη για τις άσχημες μυρωδιές στον χώρο σας αλλά και για τυχόν βουλώματα που έχουν συνέπεια να τρέχουν νερά στον εσωτερικό χώρο του σπιτιού σας.

Για την έλλειψη συντήρησης των Κλιματιστικών.

Δημοσιεύσεις:

«Τα κλιματιστικά μετατρέπονται σε τόπο συσσώρευσης παθογόνων   μικροοργανισμών από την αναπνοή και τον ιδρώτα των ανθρώπων. Τα βακτηρίδια αυτά επαναπροωθούνται με το ίδιο σύστημα κλιματισμού στον αέρα των χώρων διαβίωσης ή εργασίας. Ο κίνδυνος προσβολής των ατόμων, με προβληματικό κυρίως ανοσοποιητικό σύστημα, είναι μεγάλος» αναφέρει ο χημικός μηχανικός και περιβαλλοντολόγος κ. Δ. Παπαϊωάννου.

«Παρά τη δυσκολία ανίχνευσης, διάγνωσης και πλήρους επαλήθευσης της ύπαρξης του βακτηριδίου της legionella, ένας στους δέκα θανάτους που σημειώνονται από πνευμονία στη μονάδα εντατικής παρακολούθησης αποδίδεται στη συγκεκριμένη ασθένεια» σημειώνει ο κ. Α. Ρασιδάκης, αναπληρωτής καθηγητής Πνευμονολογίας και διευθυντής του Κέντρου Αναπνευστικής Ανεπάρκειας του Νοσοκομείου «Σωτηρία».