Η AIRVACON, ως τεχνική εταιρία στον χώρο του κλιματισμού από το 1982, δραστηριοποιείται στον χώρο της ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ των κλιματιστικών τύπου split, αλλά και των ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΩΝ και ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ κλιματιστικών μονάδων, καθώς και τύπου VRV με τεχνογνωσία αξιοπιστία και συνέπεια. Η επισκευή του κλιματιστικού είναι σοβαρό ζήτημα αφού είναι πολλές οι περιπτώσεις κατά τις οποίες επηρεάζονται ανθρώπινες ζωές. Ηλικιωμένοι που πάσχουν από κάποια ασθένεια και πρέπει να ζουν σ’ ένα περιβάλλον δροσερό -το καλοκαίρι- ή ζεστό -τον χειμώνα- προκειμένου να μην κινδυνεύει περαιτέρω η υγεία τους λόγω των καιρικών συνθηκών. Σε χώρους που υπάρχουν νεογέννητα και μωρά. Ακόμη όμως και για εργαζόμενους σε γραφεία, καταστήματα, βιοτεχνίες κλπ, που επηρεάζεται αρνητικά η απόδοση και η διάθεσή τους.

Στο σπίτι, όταν το κλιματιστικό είναι συνώνυμο της απόλαυσης και της ξεκούρασης…

Στο Ξενοδοχείο, που ο κλιματισμός βρίσκεται στα υψηλά standard της παροχής υπηρεσιών και της άνεσης  που προσφέρονται στους πελάτες…

Τότε είναι σημαντικό οι κλιματιστικές μονάδες να λειτουργούν ΣΩΣΤΑ,      ΥΓΙΕΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ.

Είναι λοιπόν εξίσου σημαντικό να εμπιστεύεστε για την αποκατάσταση της βλάβης του κλιματιστικού σας, τους εξειδικευμένους τεχνικούς της εταιρίας μας, και όχι τους όποιους δηλώνουν ψυκτικοί αλλά περιορίζονται απλώς σε μια υποτυπώδη συντήρηση ή εγκατάσταση και που συνήθως συνεργάζονται περιστασιακά με διάφορα εμπορικά καταστήματα ηλεκτρικών συσκευών. Το αποτέλεσμα συνήθως είναι να περιμένετε να έρθει κάποιος, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση, να το «φτιάχνει» αλλά η βλάβη να παραμένει, εσείς να χρεώνεστε ξανά και ξανά, και στο τέλος το κλιματιστικό σας να μην λειτουργεί καθόλου ή να μην λειτουργεί σωστά.

 

Η AIRVACON είναι εξειδικευμένη. Με τεχνογνωσία, συνέπεια και σεβασμό, προσφέρει τεχνική υποστήριξη με υπευθυνότητα, και φιλοδοξεί να γίνει ο νέος δικός σας στενός συνεργάτης με τις καλύτερες τιμές της αγοράς, δίνοντας πάντα τις πιο αξιόπιστες λύσεις ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ για όλους τους τύπους κλιματιστικών συστημάτων.